De website van Phonographer is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Phonographer kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade als gevolg van onjuistheden en/of onvolledigheden die op deze website kunnen voorkomen. Phonographer kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor schade aan computer, hard- en software, virussen en andere ongemakken en/of verlies aan tijd, door gebruik van deze website.

De gehele inhoud van deze site, inclusief alle grafische en of fotografische afbeeldingen, valt onder het copyright van Phonographer, tenzij anders vermeld. Bij alle afbeeldingen op deze site ligt het auteursrecht bij de desbetreffende fotograaf. Het gebruik van deze afbeeldingen, zonder nadrukkelijke toestemming van de fotograaf is verboden. Andere afbeeldingen vallen onder het copyright van Phonographer of de desbetreffende fotograaf.

Niets wat voorkomt op deze site mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, digitaal of op enige andere wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Phonographer.

Phonographer houdt de website naar haar beste inspanning actueel.

Prijzen zijn in euro, inclusief BTW tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen voorbehouden. Phonographer aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor prijzen welke onjuist zijn weergegeven. Edities die volgens deze site nog beschikbaar zijn, kunnen intussen zijn verkocht.

Op deze site is de volgende voorwaarde van toepassing: Kennelijke typ, tel- of toetsfouten voorbehouden.

Mis niets!
Abonneer je op onze nieuwsbrief

Laatste nieuws

Inschrijving geopend voor de 11de editie van de iPhone Photography Awards

Inschrijving geopend voor de 11de editie van de iPhone Photography Awards

De inschrijvingen voor de 11de editie van de iPhone Photography Awards zijn gestart. Iedereen die foto's maakt met zijn iPhone kan foto's insturen in de categorieen: Abstract, Animals, Architecture,

Snow Steam Iron: korte iPhone film van Zack Snyder

Snow Steam Iron: korte iPhone film van Zack Snyder

Zack Snyder (bekend van Batman v Superman: Dawn of Justice, Man of Steel) heeft een korte film uitgebracht. Om de film te kunnen bekijken heb je een app nodig, maar een preview vind je hier: #Snow

Over Phonographer

Phonographer is een magazine volledig toegespitst op smartphone fotografie. Reken op veel foto's, app reviews, tutorials en achtergronden.

­