april 22, 2019

Magazine

Edities

#6 - Smartphonefotografie en social media zijn voor de meeste mensen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of het nu voor privé of voor zakelijke doeleinden is bestemd, de meeste smartphonefoto's belanden eerder online dan in een geprint album.Waar je de afbeeldingen ook voor gebruikt, de kwaliteit ervan is van belang. Niet te licht niet te donker, de juiste balans. In deze editie besteden we aandacht aan licht en belichting en aan de invloed van social media. Hoe presenteer jij je op social media? Vaak of juist helemaal niet?! En wat zou de kijker kunnen aflezen aan de kwaliteit van jou afbeeldingen?Neem een kijkje in de social media wereld van Typhoon saxofonist Coen Witteveen en wijkagent Dennis Hogeveen en leer handige trucs over het goed in balans brengen van de belichting van jou afbeeldingen. Succes en vooral veel plezier!

Edities

#5 Dit tweede jaargang luiden we in met een aantal portretten van bijzondere mensen, en eerlijk is eerlijk, een bijzonder dier. Naast de vaste rubrieken als APP en TUTORIAL hebben we, op veler verzoek, een nieuwe rubriek: INSPIRATIE waarin Phonographer de lezer uitdaagt om op een andere manier naar inspiratie te zoeken. En graag zien we daar natuurlijk de resultaten van! Het team van Phonographer wenst je een nieuwe jaar vol lees en kijkplezier.

Edities

#4, Phonographer bestaat een jaar en dat vieren we met een dubbel editie. Twee covers, in het midden verbonden door een dubbelportret waarin analoog en digitaal de verbintenis aan gaan. We hebben het onszelf niet gemakkelijk gemaakt en des te trotser zijn we op deze special. Met bijzondere verhalen, prachtige beelden en alle voer voor een goed begin van het volgend fotografisch jaar. Phonographer wenst u fijne feestdagen en een goed en creatief 2018!

Edities

Tijdens het uitkomen van editie 3 is het festivalseizoen in volle gang. Het bruist, net als de vele aktiviteiten die zich in de straten van de meest cultureel minnende steden afspelen. Zelfs het weer werkt mee. Zeker om prachtige foto’s te maken. In dit nummer komen ervaren straatfotografen aan het woord over hun mooiste werken en geven we handige tips om de beste afbeeldingen te maken tijdens evenementen en als fotograaf te overleven bij concerten.

Trending

Deelname gesloten

feb 02, 2019 Rate: 0.00

01-2019: De wereld op zijn kop

nov 27, 2018 Rate: 0.00

December 2018

jan 17, 2019 Rate: 0.00

Populaire artikelen

02-2018: Flitsend door het jaar hee…

juni 14, 2018 Rate: 0.00

03-2018: Kleurig de herfst in

sept 01, 2018 Rate: 0.00