december 17, 2018

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuws

Nieuws

In 2019 organiseert Phonograper weer een aantal workshops. Om dit te vieren hebben we een tweetal aanbiedingen gemaakt voor diegene die zich inschrijft op 1 van de workshops in 2019.

Nieuws

Adonit is de afgelopen jaren vooral bekend geworden van de pennetjes voor je tablet of smartphone. Nu introduceert Adonit de PhotoGrip. Dit is een accessoire voor je smartphone waarbij je een stylus, een afstandsbediening en een ontspanknop voor je foto's krijgt.

Mogelijk ontwerp iPhone Xs

Nieuws

Apple heeft de uitnodigingen verstuurd voor een" Gather Around" evenement wat plaats gaat vinden op 12 september 2018. Op dit evenement zullen naar verwachting 2 of 3 nieuwe iPhones gelanceerd worden naast een nieuwe Apple watch. 

Tags: ,

Nieuws

Apple heeft vandaag zoals verwacht 3 nieuwe iPhone aangekondigd. Het gaat om de iPhone Xs, iPhone Xs max en een iPhone Xr. Alle 3 volgen ze het ontwerp wat Apple heeft geintroduceerd bij de huidige iPhone X. De Max is het grote broertje van de Xs met een groter OLED scherm en verder dezelfde specificaties. De iPhone Xr is het goedkopere broertje met 1 camera en een LCD scherm.

Nieuws

Voorheen was de olloclip alleen geschikt voor de meeste iPhone modellen. Zojuist is echter de olloclip Multi-device-clip aangekondigd. Door het uitbrengen van deze clip zijn de olloclip lenzen binnenkort ook geschikt voor Android toestellen van bijvoorbeeld Samsung of Huawei.