Miggo start binnenkort nieuwe Kickstarter campagne voor nieuwe versie van de Pictar One smartphone grip. De Pictar Pro wordt een accessoire voor je telefoon die fysieke knoppen toevoegt om beter te fotograferen. De Pro versie krijgt zelfs een viewfinder als optie.

Van de tijdschriften tot Instagram, meer en meer fotografen gebruiken smartphones als hun primaire camera's. Het probleem is dat telefoons gemaakt zijn voor het grote publiek en dus beperkt zijn in de meer geavanceerde functies. Met de Pictar Pro wil Miggo dit oplossen door een stevige metalen greep te gaan maken die fotograferen een stuk prettiger moet maken. Plus, een app die de rest van de geavanceerde functies invult die serieuze fotografen en videomakers nodig hebben.

Met de Pictar one had Miggo trouwens al een smartphone handgreep die fysieke knoppen toevoegde aan je smartphone. Eerst was deze alleen voor iPhones en een tweede editie was ook geschikt voor Android. Helaas is de Android versie niet in Nederland geleverd, maar de iPhone versie kan je nog steeds op diverse plekken aanschaffen. De app was echter nog wat beperkt en het materiaal was plastic.

  • Klassieke uitstraling gebaseerd op camera's uit de jaren 70 en 90
  • Koperen body met chroomafwerking
  • Verbeterde app met meer Pro functies
  • Betere video functies
  • Geintegreerde batterij met de mogeiljkheid voor wireless chargning
  • Past op iPhone en Android smartphones
  • Optionele Viewfinder - Maakt het fotograferen in zonnige omstandigheden makkelijker

De Pictar Pro behoudt de functie dat er geen bluetooth of wifi verbinding gemaakt hoeft te worden. De Pictar werkt met ultrasoon geluid om de app te bedienen.

Via https://pictarpro.mymiggo.com/ kan je een bericht ontvangen wanneer de Kickstarter campagne online gaat. 

*Wel willen we nog melden dat niet alle Kickstarter campagnes op tijd of succesvol geleverd worden. Houd hier dus rekening mee in je verwachtingen. Wil je zekerheid? Wacht dan totdat de Pictar pro daadwerkelijk leverbaar is.