april 22, 2019

Team

Jeroen Hindriks

Team

Initiatiefnemer van Phonographer en eigenaar van DraumList. Jeroen geeft, samen Hilma, een platform aan kunstenaars om diens dromen naar ondernemersnivo te trekken. Netwerken, overstijgend lijnen leggen en het houden van overview. Connecting dreams.

Nico Brons

Team

Fulltime fotograaf en vervend smartphonefotograaf. En samen met Jeroen initiatiefnemer van Phonographer. Nico werkt graag 'buiten de lijntjes' met een vleugje humor. Er komt, bij het maken van zijn smartphone werk geen extern apparatuur of pc aan te pas.

Thomas Brons

Team

Eigenaar van pixigo, de webshop gespecialiseerd in video en fotografie met je smartphone. Naast de webshop Pixigo.nl is Thomas verantwoordelijk voor de online en digitale activiteiten van Phonographer.

Roderique Arisiaman

Team

Roderique Arisiaman werkt onder Dracorubio als fotograaf, beeldbewerker, vormgever en photoshop instructeur. Hij creëert met foto’s en beeldbewerkingsprogramma’s de meest fantastische werelden en portretten, vaak met een duister randje en een spannend verhaal.

Rianne Witteveen

Team

Grafisch kunstenaar. Etsen, monotype, toegepaste kunst en sinds kort digitale kunst. Multi-talent van de eerste orde voor wie het maken van kunst een complementaire vorm van samenvoegen van gedachten, zintuigen en visualisering is.

Hilma Hindriks

Team

Mede-eigenaar van DraumList, aansturing aan de uitvoer en detailfreak. Hilma geeft op een creatieve manier praktisch vorm aan de plannen die binnen DraumList ontstaan. Zij houdt zich daarnaast bezig met de administratieve en financiële zaken.

Trending

Deelname gesloten

feb 02, 2019 Rate: 0.00

01-2019: De wereld op zijn kop

nov 27, 2018 Rate: 0.00

December 2018

jan 17, 2019 Rate: 0.00

Populaire artikelen

02-2018: Flitsend door het jaar hee…

juni 14, 2018 Rate: 0.00

03-2018: Kleurig de herfst in

sept 01, 2018 Rate: 0.00